Copywriter, copywizzard

Spelen met taal, waarbij het doel van de tekst nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Als copywriter duik je volledig in de materie voordat de eerste letter op papier komt. Die werkwijze trekken we door in onze vertalingen. De teksten die worden aangeleverd worden dan ook nooit klakkeloos woord voor woord vertaald. De vertaler kijkt naar de tekst en vat deze in de context van het geheel. Waar gaat het over? Wat is het doel? Wat moet de tekst bereiken? Dat begrip, ingebed in de eigen marketing en communicatiekennis die onze vertalers bezitten zorgt ervoor dat ook de vertaalde tekst haar doel niet voorbij schiet. De aangeleverde tekst dient als input en wordt omgezet in de wervende Engelse tekst die nodig is om uw doelen te bereiken. Ook in de Engelssprekende landen waar uw oog op gevallen is.

 

Wij schrijven teksten die beklijven, ook bij de mensen in de maatschappij waar u uw product onder de aandacht wilt brengen. Desgewenst denken we ook met u mee over de beste communicatiedrager in het land waar u uw pijlen op richt. Want ook daar geldt: klakkeloos de best practice uit Nederland overnemen werkt niet altijd op dezelfde manier als dat u gewend bent in eigen land. Een andere cultuur betekent andere uitingsvormen. Een andere manier van communiceren. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden.

 

Wij zien tekst als onderdeel van een geheel en acteren daar ook naar. Omdat wij geloven dat tekst nooit op zichzelf staat, het geeft een stem aan dat wat gezegd moet worden, maar presteert vrijwel altijd het best in nauwe samenhang met beeld. Een samenspel waar wij (waar gewenst) ook onze visie op geven. We zoeken daarin graag de samenwerking op met professionals die hun sporen op dit gebied ruimschoots hebben verdiend: de creatieve geesten van marketing- en communicatiebureau One of Us. Een groep mensen die hun ruime kennis en ervaring combineert met een frisse, nieuwe kijk op de zaak. Mensen die in staat zijn een brug te slaan tussen de oude en nieuwe economie en zo tot verrassende ideeën komen.

 

U bent van plan de stap te nemen naar het buitenland? Wij helpen u graag op weg met goede teksten die aansluiten bij de doelgroep die u voor ogen heeft. Daarnaast hebben we lang en grondig nagedacht over alles waarmee we onze opdrachtgevers verder kunnen brengen. Hoe wij naast het schrijven, de zichtbaarheid van bedrijven werkelijk kunnen vergroten. We delen de opgedane kennis graag met u en kijken uit naar dat eerste (geheel vrijblijvende) gesprek.

 

 

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Fransen | Freelancecopywriters

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

T +31 24 845 29 14​
E mail@freelancecopywriters.nl