Vertaler Nederlands Engels

Vertalen is een vak. Een vak dat onze vertaler Nederlands Engels tot in de puntjes beheerst. Met inzicht in de context en de doelstellingen die u nastreeft worden de teksten eerder hertaald dan vertaald. Dit vertaalbureau in Nijmegen werkt vooral voor het MKB: bedrijven die de sprong naar het buitenland willen nemen. Dapper en niet zonder risico. Een beslissing die niet licht genomen is. Een beslissing waar een flinke investering mee gemoeid is. Daar moet niet lichtzinnig mee worden omgesprongen. Onze Engels vertaler snapt het ondernemerschap en zal alles in het werk zetten om die tekst te leveren die aan slaat bij de doelgroep. In welk land u uw avontuur ook wilt gaan beginnen. De aangeleverde Nederlandse tekst wordt bekeken, het doel doorvoeld, pas dan wordt er aan de vertaling gewerkt. Alle copywriting skills worden ingezet om een nieuwe aansprekende tekst in het Engels op te stellen.

Eén op één vertalingen

Daar geloven we niet in. Vertaalmachines die vertalingen doen? Goedkoop: zeker. Helaas oogt het resultaat vaak ook goedkoop. Teksten die woord voor woord vertaald worden zullen nooit het gewenste effect sorteren. Tekst is leidend om de aandacht van de lezer te pakken. Een aandacht die nodig is om de lezer te verleiden tot aankoop van het product dat wordt aangeboden. Een vertaalmachine kan die rol nooit vervullen. Simpelweg omdat een machine niet in staat is de context exact te begrijpen, rekening te houden met de culturele verschillen, verschillen in communicatie, verschillen in dat wat al dan niet gewenst is.

De vertaler Nederlands Engels richt zich op aansprekende teksten in het Engels op basis van de Nederlandse tekst die wordt aangeleverd. Aan die Nederlandse tekst wordt door u veel aandacht besteed. Met al het risico dat u nu bereid bent te nemen zou het toch vreemd zijn als u de Engelse tekst aan een snel vertaler overlaat?

Neem een vertaler Engels in de hand die wél kijkt naar uw doelstellingen. Een Engels vertaler die weet hoe hij uw bedrijf kan laten schijnen, ook in het land waar u zaken mee wilt doen. U neemt uw bedrijf serieus. Wij ook. Logisch dat u uw buitenlands avontuur zo secuur mogelijk aan gaat en kiest voor een Engels vertaler / copywriter met verstand van zaken.

 

 

 

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Fransen | Freelancecopywriters

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

T +31 24 845 29 14​
E mail@freelancecopywriters.nl