Vertaler Engels Nederlands

Engels. Een prachtige en krachtige taal met woorden en uitdrukkingen die niet 1-2-3 om te zetten zijn naar het Nederlands. Omdat ze nét dat ene gevoel proberen te pakken, dat gevoel dat alleen een Engelsman zal begrijpen omdat het ingaat op zijn eigen culturele (eigen)aardigheden. Engelsen zijn anders, staan bekend om hun excentriciteit, hun droge gevoel voor humor. Het leven is anders, het politieke klimaat is anders, het eten is anders. Engeland is geen Nederland. Engeland is anders. En dat is leuk, zonder meer. Het betekent echter wel dat het met een 1:1 vertaling van Engelse teksten welhaast onmogelijk is om het gevoel over te brengen dat je voor ogen had.

Vertalen van Engels naar Nederlands

Commercie is inspelen op het gevoel. Een goede commerciële tekst verleidt de lezer tot aankoop. Een goede tekst laat het bedrijf dat de woorden uit schijnen. Dat kan alleen als je weet te raken. Te raken met de juiste woorden. En daar moet over worden nagedacht. Het juiste verhaal voor de juiste doelgroep. Een verhaal dat, om echt te kunnen raken, in Engeland anders zal zijn dan in Nederland. De Nederlandse consument is anders. Nederland is anders. Waar richt je je op en welke woorden gebruik je daarvoor. De vertalers van Fransen Freelancecopywriters kennen hun taal. Weten hoe taal werkt uit de brontaal, maar weten ook wat wel en niet zal werken in de doeltaal. Copywriters die de aangeleverde tekst gebruiken als input om er vervolgens mee aan de slag te gaan om het uiterste uit de tekst te halen waar zij in excelleren. In dit geval: het Nederlands.

 

Engels is prachtig. Engels is krachtig. Nederlands is dat net zo goed. Mooie Nederlandse teksten raken de Nederlandse ziel. Met aandacht opgestelde teksten verlekkeren, zetten een lichtje op dat wat er beschreven wordt. En daar heb je een Nederlands copywriter voor nodig met een grondige kennis van de Engelse taal. En die hebben we. Wilt u gebruik maken van deze copywizzard? Stuur een korte mail en maak een afspraak [link naar contact]. We schenken lekkere koffie en serveren er ook nog iets lekkers bij. Prima condities om uw opdracht door te spreken dus.

 

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Engels

Spaans

​​Duits

Pools

Website vertalen

 

 

Fransen | Freelancecopywriters

Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen

T +31 24 845 29 14​
E mail@freelancecopywriters.nl